Äntligen är jag startat den långa resan mot Örnsköldsvik. Åkte hemifrån runt 12 imorse och är fortfarande inte framme, men snart så. Längtar så mycket till morgondagen och då få träffa alla igen. Vet inte om vi ska åka ut till Arnäsvall redan ikväll eller om vi bara hänger på hotellet. Jag tror att jag lär stanna på rummet oavsett egentligen, är helt slut.
Har varit på riktigt dåligt humör hela dagen. Är så trött på människor som är så självupptagna att det går ut över andra. Tycker absolut att man ska sätta sig själv och sina känslor först i alla situationer men man måste samtidigt kunna vara förstående för andra. Jag tycker att det är grundläggande att man ska kunna diskutera hur olika personer kan uppleva en sak utan själv känna att sina egna känslor hamnar i skymundan. Haha, är så irriterad över detta. Trött på att höra "tänk på hur jag mår" osv. Liksom ja. Självklart att jag fattar att personen i fråga kan tycka att vissa grejer är jobbiga men man måste fortfarande få kunna uttrycka sig om vad man tycker är fel. Jag menar, kan man vara så lättkränkt?

Bilden är för övrigt ifrån gårdagen då jag var på avslutning inför sommaren med MUF i trädgårdsföreningen. Hade det så trevligt, trots att vi inte kunde spela musik då det var en orkester som visst hade spelning där samtidigt. Haha lite oväntat men roligt. Speciellt när ett billarm som tjöt över hela parken gick typ 7 gånger under tiden vi var där... Aja skönt att man hade sånt trevligt sällskap. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold