Idag så flög pappa och då passade jag på att följa me på en tur till borkafjället där vi blev avsläppta på toppen och fuck åka ner. Så fint var det men oturligt nog så glömde jag helt att ta bilder när vi väl var uppe på fjället... Typiskt. Sen blev vi upphämtade av pappa igen när vi kommit ner och blev skjutsade till sadeln så vi kunde åka ner i pisterna direkt igen! Är så trött efter idag... Antagligen då man inte åkt så mycket offpist annars då det varit ont om snö.
Ska äta snart och sedan till hotellet ikväll!

Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känner att jag bara lägger ut bilder på mat... Men det är ju ändå det viktigaste, eller? Åt i alla fall på min pappas kompis resturang här i Kittelfjäll idag! Åt en rätt då man fick en lavasten som man grillade sitt kött och grönsaker på. Har testat det en gång innan hemma i Linköping. Jätte gott, förutom att det osar jätte mycket så man måste hem och byta kläder nästan direkt efter om man vill va fräsch. Sitter just nu och pluggar (som vanligt) och äter en vit kladdkaka med bär som min underbara gudmor gjort. Ska nog sova snart så jag orkar med backen imorgon igen.

Kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Var så molnigt idag i backen så man knappt såg framför sig när man åkte. Så tråkigt men allt man kan göra är ju bara att hoppas på bättre väder imorgon! Ligger på mitt rum och pluggar just nu... Så segt att man ska behöva göra det över lovet men det lönar sig ändå i längden då vi har så sjukt mycket just nu i skolan!

Aja nu ska jag fortsätta plugga, kram!

Likes

Comments

Så dålig täckning, men ändå så underbart. Jag trivs verkligen på denna plats som jag besökt sedan jag var 2 år gammal. Hela dagen har bestått utav skidåkning och det har varit så behövligt!

Nu senare har vi ätit middag hos min 2nd favorite family. Alltid så god mat och trevligt sällskap. Tog bara bild på för och efterätten, men de är ju finast...

Kram!

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold