Var igår kväll på bankett på Hotel Ekoxen i stan med Muf, alltså moderata ungdomsförbundet. Det var jätte kul och trevligt, har varit medlem länge med aldrig riktigt varit speciellt engagerad med andra medlemmar. Men efter det varma bemötandet vill man verkligen fortsätta komma dit! Gick senare ut med Emelie till Platå, vilket det faktiskt var ganska mycket folk på till skillnad ifrån hur det brukar vara där... Men det räckte tyvärr inte och det var ganska segt, konstigt nog med tanke på att det var lönehelg. Hade i övrigt en jätte trevlig kväll och träffade många jag kände. Idag har jag bara pluggat och jobbat samt firat mamma på morsdag! Ska i alla fall kolla klart andra säsongen av The O.C nu så hörs vi snart igen!

Kram, Viktoria!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Köpte mig en ny mobil i veckan så satt precis och kollade igenom min gamla för att se vilka bilder jag skulle spara osv. Tänkte då dela med mig utav flera av dem. Får mig sakna stunderna som var men ändå ger mig me pepp för framtida. Älskar verkligen strandbilden som jag tog på min kusin när vi var på Cayman öarna i Karibien i vintras. Trodde jag skulle dö när jag kom dit det var sååååå fint överallt. Vattnet var kristallklart och något otroligt varmt och alla hus var så fina och stora. Cayman öarna är som de flesta länderna i Karibien ett riktigt skatteparadis vilket ni säkert vet om vilket förklarar lite varför det var så flott. Men hur som helst så kan jag säga att jag har hittat platsen jag vill dö på och jag hoppas jag får möjligheten att komma dit snart igen!

Kram, Viktoria.

Likes

Comments

Skrivit mitt nationella prov i matte 2b idag i skolan, något utav de värsta jag gjort denna termin. Det var verkligen så svårt och det var frågor som jag verkligen inte förstod någonting utav. Men nu i efterhand så känns det i alla fall som att jag kanske klara det men tänker inte dra någon slutsats innan jag får tillbaka det.
Aja får blicka framåt för ska nämligen till stan ikväll och fira en nära vän som fyllt 18 nyligen! Ska bli så kul då flera gamla vänner kommer som jag inte träffat på år. Sitter just nu bara hemma och äter massa ost och kex som min farbror svängde förbi med i morse innan han skulle hålla en föreläsning här i Linköping på flygvapenmuseet. Så kul att man kan träffa på han ibland i farten ändå, han bor ju i vanliga fall mellan Malmö och Lund. Ska snart bege mig in mot stan igen, ska bli kul att få se vad som händer ikväll och glömma det hemska provet ett tag!


Kram, Viktoria.

Likes

Comments

​Sitter just nu och skriver ett prov i företagsekonomin. Vi skulle egentligen skrivit det som vilket annat prov som helst igår under lektionen men istället så fick vi hem det och ska istället skicka in det idag. Haha lite konstigt men jag klagar inte, kan nu istället sitta hemma och äta samtidigt som jag pendlar mellan att skriva och kolla på The O:C. Btw, älskar yoghurtar i småförpackningar! Har fått för mig att de är godare och fräschare än de stora paketen, vilket nog inte är sant men men... Hursomhelst så älskar jag denna, det är en yoghurt gjord på soya så den är alltså vegansk och även mycket godare än vanliga yoghurts, kan lova er!

Kram, Viktoria.

Likes

Comments

​Alla mina lektioner blev inställda idag så sov en timma extra, vilket var ett av de bästa valen jag gjort idag. Köpte sedan mat till mig och Kajsa på Espresso House innan jag åkte hem till henne så åt vi och pluggade tillsammans i flera timmar. Hon skjutsade mig hem sen vid 16 och har faktiskt suttit och pluggat sen dess... Har nämligen kursprov i franska imorgon och är så nervös, moderna språk är verkligen inte något utav mina starkare ämnen. Tycker det är så onödigt att vi som läser sam måste läsa det i  två år under gymnasiet medan de som läser ekonomi bara behöver läsa 1 år.  Förstår inte alls hur det skulle kunna gynna oss alls, tycker snarare att vi borde få välja valfri kurs istället. 

Aja det var allt ifrån min händelserika dag...

Kram, Viktoria.

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold