Suttit i bilen i 7 timmar nu och äntligen bara 2 ynka timmar kvar tills vi kommer till Örnsköldsvik. Tror jag kommer somna direkt när jag kommer fram för att orka så mycket som möjligt imorgon då det är min favorit högtid; midsommar! Ska fira som vanligt med min familj och våra allra närmsta, tänkte från början stanna hemma och kanske vara med vänner och så men vågade inte riktigt. Känns alltid så ovärt att våga stanna hemma och se vad som händer när man istället kan ha en bra midsommar garanterad för sig. Nu ska jag vila och lyssna på podcasts.

Kram, Viktoria!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bestämde mig för att inte skriva något alls när jag var iväg eftersom vårt wi-fi var ganska kasst och för att jag helt enkelt ville spendera tiden så bra som möjligt där. Resan är nog verkligen något jag kommer minnas länge framöver. Första gången jag åkte utomlands med enbart vänner och absolut inte sista. Vi har haft sådan tur med vädret och verkligen träffat så många olika personer där nere. Visst kanske vårt hotell var ganska slitet, flera tappade sina mobiler och kackerlackor på rummet så kommer vi nog bara skratta åt det om ett halvår. Har i alla fall packat om nu till Örnsköldsvik och Island och ska bli så kul att åka iväg nu igen! Dem här gångerna ska jag dock hålla er uppdaterade!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Kom precis hem efter en promenad igen Kajsa hem igen. Så skönt väder ute så det nästan känns tråkigt att lämna det... Aja vi lär nog få det soligare i Rhodos ändå! Nu ska jag färga ögonbrynen och fransarna och sedan sova tills ikväll då det äntligen bär av!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Köpte den här glassen förra veckan och den var verkligen så god! Visst kan den inte slå Ben & Jerrys men den är inte ett dåligt alternativ. Känns enligt mig lite lyxigare än B&J's chocolate fudge brownie då den int där lika söt. Får i alla fall 5/5 av mig!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold