Igår var jag och firade bästa Klara! Det var så trevlig kväll och hon bjöd på så mycket gott. Senare gick vi in till stan och det var nog en av de bästa kvällarna jag haft på länge, så mycket roligt folk man kände.
Ska försöka ta det lugnt mu i veckan tillmätta helg då det bär av till Stockholm för massa kul under hela nästa helg! Jag längtar så mycket!

Kram, Viktoria!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på skjuts in till malmslätt där jag ska förfesta lite med Emma, Kajsa och killarna innan vi ska ut. Vi ska till sliver/Harrys och såg på deras Facebook att de ska ha besök av Nordman. Ni var han som var med i Melodifestivalen för flera år sedan? Haha så skumt, men vi lär ju inte stå och lyssna på han ändå!

Måste verkligen tipsa om mascaran jag använder. Den heter Hypnôse Star och är ifrån Lancôme, har sedan två år tillbaka nästan enbart använt mig utav mascaror ifrån märket och är alltid lika nöjd! De framhäver verkligen längden jag har på ögonfransarna utan att på de se klumpigt ut. Dock är de ganska dyra, runt 350kr ligger de på tror jag men kan verkligen säga att det är värt varenda krona!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Vaknade precis efter en kväll som blev lite längre än den skulle igår, men det är ju okej när det är lov ändå. Sitter nu och dricker havredryck och kollar på Suits nya säsong. Verkligen bästa serien speciellt nu när det börjar hända lite mer i 6:e säsongen. Tipsar verkligen om havredryck med choklad smak, sen jag testa den första gången har jag alltid haft den hemma! Mycket godare än vanlig choklad mjölk, och bättre på många andra sett!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Känner mig verkligen så trött idag. Inte taggad på något och vill bara ligga hemma och sova. Men det kommer nog inte hålla i sig länge, har väldigt mycket på gång de komma de veckorna och längtar så mycket! Ska idag ut med Kajsa och några andra tjejer och hänga vid någon bar under kvällen, men det blek nog inte jätte sent för ska nämligen jobba lite imorgon.

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Bakade världens godaste kladdkaka idag, som alltid. Har verkligen världens bästa recept och jag vet inte hur många av mina vänner som frågar mig om det. Men inte vågat säga än... Vet inte varför men det är väl entreprenören inom mig som ser möjligheter. Inte för att konditor är min typ utav karriär men man vet ju aldrig hur det slutar!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold