Jobbade ifrån tidigt på morgon till sent på eftermiddagen igår utan stopp, kändes som jag behövde det. Låter kanske konstigt men älskar verkligen att jobba länge och intensivt för kam då koppla bort mig ifrån allt annat med kompisar och skola som in kännas stressande. Låter kanske konstigt men det får mig verkligen att slappna av! Skulle egentligen jobbat nästa helg med i Mariestad men ändrade planer eftersom jag om 2 dagar lyfter med planet till Polen! Tror verkligen jag kommer ha jätte kul och att det kommer bli en upplevelse i sig!
Har i alla fall inte så mycket mer att säga, var verkligen en bra riktigt bra helg och det är så roligt att jag redan i min ålder kan jobba med det jag är intresserad av! Även ett stort plus att jag jobbade på Malmen under flygdagarna och fick se alla uppvisningar samtidigt som jag jobbade!

Kram, Viktoria!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inte gjort något alls idag förutom legat hemma och kollar på youtube. Som jag nämnt 100ggr innan är jag så trött på att vara sjuk så får ringa vårdcentralen igen det första jag gör när jag vaknar imorgon. Åt toast förut till lunch med min lillebror och ska snart trycka i mig en ben and jerrys och fortsätta tycka synd om mig själv!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Sitter med Manja just nu på espresso house och äter frukost och ska senare till skolan. Kommer gå ända till kl 16:30 idag pga nollning. Hoppas verkligen att det blir en bra start på mitt sista gymnasieår!

Kram, Viktoria!

Likes

Comments

Kom hem senare än jag tänkte igår ifrån Kajsa så är verkligen såå trött idag... Idag är trots allt näst sista dagen innan skolan börjar igen. Woho. Är inte alls taggad nämligen. Visst ät det kul att träffa alla man ser i skolan varje dag, men de som jag verkligen vill umgås med har jag hängt med nästan 24/7 under sommarlovet. Aja får se det som något positivt att det är det sista året jag kommer tillbringa på gymnasiet! Ska bli så skönt sen att verkligen kunna välja vad man vill göra i framtiden och kunna vara mer spontan.

Kram, Viktoria.

Likes

Comments

Sitter hemma just nu och äter en sallad jag precis gjorde utav de jag kunde hitta i kylskåpet. Ska ut på en promenad senare för att röra på mig. Är så arg över att jag varit sjuk under hela sommaren! Tänkte innan hitta på massa kul som att träna och resa men har varit tvungen att tacka nej till så mycket och begränsa mig pågrund utav halsen så det gör mig deprimerad. Testat 3 olika mediciner men inget ger resultat och blir bara så trött på att vänta ut det. Blev sjuk när jag besökte Skåne i början av sommaren när jag var på min kusins student och sen dess har det hållit i sig...

Kram, Viktoria.

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold