Var på storan igår kväll och åt mat och drack drinkar tillsammans med Fanny, Klara, Ingrid och Freja. Det blir ju så att man hittar på ännu fler grejer nu när vi inte ses i skolan längre. Vi satt där länge och väl och såg de som dansade bal dansa förbi på torget. Då längtar man bar tills det är en egnas tur, hoppas att jag har lika tur med vädret bara. Åkte sedan in med bussen till Ryd och mötte upp Claes och Mattias och hälsade lite på Leo och satt och snackade om livet i solnedgången. Inte för att Ryd är det mysigaste stället att hänga på i Linköping så har det sina stunder på sommaren, haha om man ska vara rättvis.

Vi hörs mer i veckan, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var igår på studentskiva hemma hos Elin i min klass som bor ute på landet. Hon hade gjort så fint iordning där ute och det var så mycket trevligt folk så ja, jag hade verkligen hur kul som helst! Så skönt även att fira att allt (nästan allt iaf) plugg är slut. Nu ser jag bara fram emot studenten, sedan sommaren och allt som komma skall efter den. Är så förväntansfull inför framtiden, det känns så nära nu.

Likes

Comments

Sitter nu hemma hos Hannah och vi ska nog beställa mat ifrån onlinepizza och sedan fortsätta plugga. För det är nog den enda vi gjort idag, pluggat alltså. Efter skolan så gick vi till Wayne´s Coffee och beställde varsin bakad potatis. Jag tog en med parmesan och räkröra, rekommenderas inte haha! Vi gick senare hem till henne ifrån stan längs tinnerbäcken, så mysigt. Innan vi gick till Wayne´s så köpte massor med choklad och energidricka som ska hålla oss vid liv i kväll då vi dyker ner i plugget igen. Ska bli så skönt när det är över.

Kram, Viktoria

Likes

Comments

Sitter hemma och pluggar just nu. Lär nog göra det hela helgen... Lite tråkigt då det börjar bli riktigt fint väder ute, men det kommer vara värt det senare. Måste dock tipsa om den här chokladen!! Helt galet god! Jag tycker inte om mörk choklad i vanliga fall men kan säga att den här inte smakar det alls. Så gott med de salta karamellbitarna i med.

Kram!

Likes

Comments

48 dagar kvar tills det är vår tur att ta studenten! Helt sjukt hur snabbt det sista året har gått... tidigare idag var det som jag skrev imorse äntligen vår tur att ta på oss våra fina studentmössor. Själva mösspåtagningen anordnande vi i studentkommittén på skolan, och allt flöt på så bra. Esteterna sjöng om studentens lyckliga dag framför alla resterande treor på skolan ute på skolgården innan vi satte på lite musik och ropade ut att våra dagar var räknade här på skolan och att det var dags att slänga på mössan på huvudet. Sedan så delades alla upp och skulle ta bilder tillsammans med sina klasskamrater, haha. Jag, Ingrid, Olivia, Hannah och Freja gick in mot stan och satte oss på Storans uteservering och beställde in lite lunch, så gott var det!

Vi hörs snart igen, Viktoria.

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold