Eller vad säger man? Sommarhits? Det låter så töntigt. Tänkte hur som helst del dela med mig av lite somriga låtar som jag lyssnar på just nu. Somriga vet jag inte egentligen heller, men skön att fylla ut spellistan med vilket som. Finns inte speciellt många bra låtar just nu om jag ska vara ärlig, måste ju vara den sämsta musiksommaren någonsin. Hoppas i alla fall att ni kan hitta lite inspiration, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Usch hatar att skriva titlar. Men kan inte sammanfatta det på ett annat sätt. För det är just det jag har varit. Frånvarande. Inte bara från bloggen. Gör inget för mig personligen om jag inte uppdaterar på några dagar. Sa till mig själv när jag började skriva att 2-3 gånger i veckan var tillräckligt, så att jag skulle ha något att skriva om när jag väl gjorde. Inte köra på massa tidsinställda utan bara skriva när jag känner att jag har något att dela med mig om där och då. Men så har det inte varit, och så lär det inte bli heller. Men tillbaka till det, inte bara bloggen, utan även ifrån allt annat. Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så är jag nu ledig. Har såklart träffat flera vänner och hittat på grejer. Men. Har börjat kolla på House Of Cards igen. Kollade första säsongen i vintras men slutade sedan då det blev för mycket med plugg och så vidare. men på de här dagarna (sen i lördag) har jag kollat klart alla ytterligare säsonger. Eller ja jag har 3 avsnitt kvar av den 5:e men de lär jag ta inatt... Känner mig nästan lite besviken då jag hade bestämt mig för att verkligen ta tag i pluggandet till körkortet. Men ska jag vara ärlig mot mig själv så känns det värt det. Otroligt bra serie > Tråkigt plugg. Haha, får väl bara plugga lite mer intensivt när det närmar sig, har ganska lätt för att komma ihåg grejer ändå så.

Men ska som sagt ge mig på de sista avsnitten. Och kan verkligen rekommendera serien, speciellt till de som är intresserade av politik och USA. Slänger även in lite bilder från idag då jag och Linnea fotade massor tillsammans. Kram!

Likes

Comments

Vill inte ens nämna att jag jobbade hela dagen igår igen. Känns bara så tråkigt. Även om att jag tycker att det är helt okej roligt. Men det är ändå samma sak jag har att skriva. Kan ju inte direkt gå in på detaljer kring jobbet för då skulle ingen förstå heller. Men hur som helt så var det sista dagen. Nu ska jag vara ledig ett litet tag. Tills på fredag bara dock men det är ju något. Hade egentligen en resa till Italien bokad men orkar inte åka iväg. Eller vill inte, vill bara ta igen tiden med vänner nu istället. Är flera stycken jag inte träffat på flera veckor. Har typ abstinens till dem...

Igår hur som helst så tog jag mig lite ledig tid på kvällen och hoppade på tåget till Hannah. Tar trippla tiden att åka till henne från mig än om jag bara ska in till Linköping. Men gud vad skönt det var att ha lite extra egentid på tåget och bara fixa med alla olika spotify-listor utan att känna att man måste göra något annat. Mötte upp henne sen på stationen för att åka och handla tillsammans med några andra av hennes vänner. Vi drog oss senare hem till en av de och grillade och fotade hela kvällen. Så mysigt. Speciellt att träffa Hannah, hade inte sett henne på två veckor. Ska nu idag bara spendera sista tiden med familjen innan de åker. Sen ska jag möta upp några på stan ikväll. Vill så gärna ta vara på de här dagarna utav ledighet på bästa sett. Känner mig nästan lite stressad och nervös, men gud så skönt det ska bli. Kram.

Likes

Comments

Hejhej igen. Har idag inte alls varit produktiv på något sätt. Har jobbat mestadels av dagen men känns ändå som att jag inte har fått något gjort. Är bara så trött och sliten. Sov nämligen hemma hos Linnea igår. Inte för att det var just det som var problemet, utan det var hennes 7 veckor gamla kattunge som var det. Tror jag lyckades sova kanske totalt 2 timmar. Sen vaknade jag av att katten satt i mitt ansikte och lekte med mitt hår. Haha. Den var verkligen överallt och störde en på alla sätt om går att störa. Påminn mig att aldrig skaffa något husdjur någonsin som inte sitter i bur. Hahah skämt åsido. Blir nog inget djur alls istället. Men är ändå kluven. Fast att man var så himla trött på den när man blev väckt för 4:e gången under natten vid kl 05 så var den ju ändå så oskyldigt söt. Så när man väl var klarvaken och skulle bära iväg den så blev det ju ändå att man satt och lekte och klappade lite på den innan...

Hade det ändå så mysigt igår. Alltid lika kul att träffa Linnea då hon alltid är på så bra humör och är beredd på att hitta på något spontant. Igår var vi bara hemma hos henne dock och åt chokladpudding ett litet tag innan vi begav oss hem till några av hennes kompisar. Det blev en kväll me lite vin, gitarr spel och massor prat innan vi åkte hem till Linnea igen. Så roligt att komma ut och göra något annat än att bara sitta hemma. Haha gud så sorgligt det lät. Men det blir ju så när man bara jobbar hela tiden, varje dag. Känns som att jag inte träffat folk alls lika mycket längre, det suger men man vänjer sig kanske.

Likes

Comments

Att vänta på något som man inte har någon möjlighet att påverka är något man gör ofta. Säkert just nu. Det kan vara att man sökt ett nytt jobb, skrivit ett prov eller skickat iväg ett vågat sms. Antingen så kommer men få ett positivt eller negativt besked i slutändan. Men tills man har kommit dit så är det bara att vänta. och det känns ju oftast som en evighet. Ofta mår man dåligt redan innan pågrund av tanken att det skulle vara just det dåliga beskedet som skulle dyka upp.

Ska ge ett litet tips som jag själv alltid har levt efter. Ta ut lyckan i förväg. Jag gör det alltid alltid alltid. På både gott och ont. Har jag skrivit högskoleprovet så är resultatet 2.0 tills det är motbevisat. Träffar jag en kille en gång så är han såklart helt dökär och bara inte kan sluta tänka på mig, tills det är motbevisat. För enligt mig är det värsta som kan hända att du varit glad i onödan. Vilket jag anser är en bra sak, eller i alla fall bättre än att gå runt och oroa sig i onödan. Visst har det varit många julaftonskvällar när jag var mycket yngre då jag fällt tårar för att jag varit så himla besviken för att jag inte fick exakt allt jag hade önskat. Vilket jag var 100% säker på att jag skulle. Men dagen efter så förstår man livet fortsätter. Trots att man kanske fick en liten motgång. Jag kunde ju önska mig alla grejer igen till min födelsedag liksom... Nej men man klarar sig alltid. Och i värsta fall får man försöka igen med det.

Klart gör det att man blir oerhört besviken som jag nämnde. Men jag brukar då fråga mig själv om nog inte hade blivit lika besviken ändå, fast jag försökt "förbereda mig" för det värsta. Svaret är oftast ja. Det är så jag fungerar, att även om jag försöker intala mig själv att det inte kommer bli på bästa möjliga sätt, så hoppas jag ändå på att det blir så allra längst där inne. Klart så fungerar vi alla olika och vet att jag har ganska lätt att släppa saker. Men ville bara dela med mig lite om hur jag tycker man hanterar dessa situationerna på bästa sätt. Kram!

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold