Vaknade imorse alldeles för sent. Så fick göra någon kombination av lunch och frukost att äta medan jag skulle plugga ikapp. Tror ni det gick bra? Nja fastnade framför excel där jag satt och försökte få ihop arbetet i några timmar innan jag gav upp helt. Ska ta tag i det nu igen när jag skrivit klart detta, kan ju inte vara omöjligt. Men mitt i kaoset så ringde Kajsa upp mig om frågade om jag inte var på att hänga med ut till I-huset för lite shopping. Känner mig så töntig nu i efterhand hur jag nästan skrek ja tillbaka till henne. Ännu töntigare när jag väl där spenderade hela eftermiddagen med att köpa massor med underkläder för att bota min pluggångest. Haha det funkade ju där och då. Och så behövde jag faktiskt lite nytt, kommer ju vara borta så länge under perioder med jobbet. På tal om jobbet så börjar det ju dra ihop sig snart... Känner lite stress inför det då jag verkligen vill spendera all möjlig tid med vännerna innan dess. Men mer om det när det väl är dags. Kram så länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gud så skönt det är att vakna upp och inte må det minsta illa efter gårdagen. Önskar att jag fick uppleva det varje söndagsmorgon. Haha nu låter det som att jag slår klackarna i taket varje lördagsnatt, det är faktiskt inte sant. Igår var ändå en av de roligaste kvällar jag varit med om på länge. Vi var alla tillsammans hemma hos Ida, en gammal klasskompis till mig och hade verkligen hur kul som helst. Hon hade även två små jättesöta kattungar som såklart fick nästintill all uppmärksamhet. Sedan när klockan närmade sig 12 så kastade vi oss alla 15 in i olika taxis för att åka till stan. Sen så gick vi in på kårhuset kollektivet, där vi var ända tills dem stängde. Med någon kebab-paus mitt i allt dansande såklart.

Tidigare på dagen igår så var jag även och besökte Vallastaden, den nya stadsdelen de har byggt upp i Linköping, tillsammans med MUF. Väldigt intressant och häftigt att se. Även roligt att få lite inspiration till sin egna framtida bostad, även om det är något år kvar tills man kan börja tänka på det mer seriöst. Men nu är det dags att fånga dagen på bästa sätt, med lite plugg hehe. Vi hörs igen snart, kram.

Likes

Comments

Tjo här är lite bilder på anledningen till varför jag är tillbaka i bloggandet. Haha tillbaka och tillbaka. Publicerat kanske 3 inlägg sen jag avslutade min lilla paus så är nog lika troligt att jag lägger av igen. men är trots allt hur nöjd som helst. Trots att lilla hjärtat saknar uttag för både USB och SD-kort. Men adapter är något man nästan får ta föregivet att man behöver införskaffa sig när man köper en ny Apple produkt nu förtiden. Det var väl allt jag tänkte säga egentligen. Sitter inne i stan nu och "pluggar" lite med Linnea och Maja. Ska snart springa iväg till tåget och åka hem till Kajsa för att träffa massa. Blir nog hur mysigt som helst och ska försöka komma ihåg lite så jag kan ge er lite info om vad som hände imorgonbitti. Puss.

Likes

Comments

Unnar mig verkligen att bara vara hemma och lata mig varje dag jag kan nu. Kommer snart inte kunna göra det på ett halvår. Självklart är jag förväntansfull och tacksam för det som komma skall, men man tackar ju aldrig nej till att ha en anledning för att stanna i sängen hela dagen. Har varvat plugg med olika dokumentärer under hela dagen men framför allt bara legat och scrollat igenom Instagram flödet allt för många gånger. Ska nu ändå tvinga på mig träningskläderna för att komma ut lite.

Det blir annat tempo nu till helgen, har massor roligt inplanerat. Ska verkligen komma ihåg att blogga! Och tror förresten inte att jag nämnt att jag äntligen införskaffat mig en dator. Lägger upp ett inlägg om det imorgon, vi hörs då. Kram!

Likes

Comments

Bild ifrån gårdagen då vi möttes upp flertalet tjejer för att tillsammans fira Ingrid som igår fyllde 19. Så mysigt och roligt, speciellt då jag inte träffat flera av dem på månader... I alla fall jättekul att Ingrid blivit ett år äldre. Även fast att bli 19 år inte innebär någon ytterligare frihet, man får väl fira att man bara har ett år kvar till 20. Haha. Var som sagt hur trevligt som helst och mycket god mat(och vin ;-)). På tal om vinet så måste jag erkänna att det känns i huvudet idag. Helt sjukt egentligen då jag verkligen inte drack någon stor mängd men är man löjligt lättpåverkad så är man. Och specifikt vin blir jag alltid otroligt bakis av, vilket jag vet att jag inte är ensam om att bli.

Ska nu skriva klart några uppgifter jag måste ha gjorda för at ha tid för att komma på onsdagsfikat i MUF Linköping ikväll. Diskussioner om extremism och terrorism står på schemat. Lite samma spår som SVT:s Agenda sände ett avsnitt om för några dagar sedan. Finns på svtplay om någon av er vill komma, var faktiskt otroligt intressant enligt mig.

Kram, Viktoria.


Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold