Igår så bjöd jag hem flera tjejkompisar på en liten brunch. Ingrid flyttar ju till Chicago på tisdag så gjorde det lite för att säga hejdå. Det var jättemysigt som det alltid är när jag träffar mina nära vänner. Flera av de som kom igår hade jag faktiskt inte träffat sen vi tog studenten.

Nej. Har suttit och försökt skriva ihop ett sånt där inlägg som jag alltid gör. Där jag skriver om hur trevligt jag hade igår, vilka fantastiska vänner jag har osv. Det är ju sant såklart, hade trots många saker på samma gång en bra dag igår. Och de flesta av mina vänner är verkligen de snällaste och mest omtänksamma personerna. Men det tar verkligen all energi från mig att spendera en heldag med mina vänner. Framför allt vänner som står mig nära. Känner att jag sådant stort krav på att vara den här trevliga Viktoria som alltid bjuder på sig själv och ställer upp och fixar grejer. Känns som att jag bär ett ansvar över att inte råka säga något som kan uppfattas som elakt. Även om det har hänt något som jag verkligen inte tycker är okej och tar personligt. Då känns det bättre att bara vara tyst, ta det och gå vidare istället för att säga ifrån och riskera att någon kanske tar illa upp. Är rädd över att göra situationen ännu värre att säga ifrån, och att folk ska uppfatta mig som självisk och dryg.

Tycker det är så jobbigt att vara så känslig. Brukar verkligen inte vara det, kanske beror på att jag jobbar så mycket nu och sover dåligt. Är bara helt utmattad efter gårdagen, kan ju delvis bero på alkoholen. Jag vet inte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold