Hejhej. Nu känns det som det var ett tag sedan jag bloggade senast. Eller det är det ju inte, senaste gången var ju i måndags om jag inte minns fel. Men har saknat att inte skriva något, det är väl bra att jag kommit in i bloggandet.

Det har väl inte hänt så mycket egentligen men kan ge en liten sammanfattning:

Tisdag: Kajsa, Moa, Hannah och Ingrid kom hem till mig. Vi solade hela dagen då det verkligen var lagom varmt ute så man bara kunde ligga i solen hur länge som helst utan att behöva svalka sig i skuggan eller poolen. Vi åt och drack även alldeles för mycket tryffelchips och Loka crush med ananassmak (recommend recommend)! Sedan så lades även MUF Östergötlands kampanjfilm Natten är din ut på Facebook. Vet inte om det går att länka videos ifrån Facebook här men ni hittar den på deras Facebooksida. Så glad över att jag fick vara med och medverka i en sån viktig film. Har själv varit på Bråvalla så kan lätt relatera. Eller inte bara det känner igen mig i nästan alla situationer vi tar upp på sätt och vis bara om jag kollar på min vardag. Lite kortfattat så handlar den om de sexuella trakasserier tjejer utsätts för på Bråvalla och även i vanliga fall, tyvärr. Nu blev det jätterörigt men gå in och kolla på den! Och hoppas ni hör mig trots all blåst och skrikande barn!

Onsdag: Tror inte jag mått så fysiskt dåligt som jag gjorde i onsdag under hela 2017. Vaknade och visste inte vad som var upp eller ner. Var helt yr i huvudet, och det satt i hela dagen. kollade på stegräknaren på telefonen dagen efter och skrattade åt det sorgliga faktum att siffran var under 10... Har väldigt lågt blodtryck och är jättekänslig om jag bara glömmer äta en måltid. Vilket är något jag gör allt för ofta nu när alla rutiner så plötsligt brutits. Kunde inte ens sätta mig upp i sängen för att dricka vatten utan att tappa synförmågan och tro att jag ska svimma, så obehagligt. Lyckades dock allt eftersom få i mig lite att äta och piggnade till mot kvällen. Passade då på att kolla sista avsnittet av Pretty Little Liars. Min favoritserie nu och föralltid. <3 Älskar den så mycket och känns som att säga hejdå till en gammal vän nu när den är slut. Har liksom följt den i 6 år?! Sen jag var 13 år gammal, hur sjukt är inte det? Den har ju verkligen varit en så stor del av min tonår. Lär kolla om den minst 30 gånger i mitt resterande liv.


Torsdag(idag): Har jobbat hela dagen idag. Helt seriöst, var ute och sprang runt och tankade massa tankbilar bara för någon timma sedan som ska iväg imorgon bitti. Så har inte hunnit hända så mycket annat idag. Åt på pinchos med min pappa, syskonen och min systers kompis ifrån Trelleborg. Mysigt, brukar vara lite av en tradition för oss när mamma inte är hemma. Antingen det eller hämtpizza haha! Ska nu plugga lite högskoleprovsmatte. Längesedan senast och det är ju viktigt att hålla igång det och fortsätta när jag lyckades höja mig så mycket förra gången. Är nästan taggad till att få skriva det igen i höst, tror även det kommer gå bättre då jag inte lär vara lika nervös men det är väl lätt att säga nu...

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold