Contains affiliate links

Hejhej på er! Sov hela buss resan hem igår från Stockholm så blev inte så mycket skrivit tyvärr. Var på Emelies studentmottagning vilket var hur mysigt som helst. Längtar så till min egna nu. Det tråkiga är ju att alla i Linköping tar studenten samma dag så man hinner inte besöka alla sina vänners mottagningar. Det suger verkligen för man har ju nu inte någon tid alls att fira med sina vänner som går på andra skolor än ens egna.

Jag och Hannah hade tänkt at åka in till grönan igår och kolla på Veronica Maggio som spelade men när vi var på tåget tillbaka in till Stockholm så lade de ut på Facebook att de stängde igen grönan för att det var fullt. Så det var ju lite surt men vi hade ju ändå inte bokat någon buss hem så det var bara att välja en tidigare.

Idag ska jag in till stan Linköping nu för att försöka få syn på alla som dansar bal idag. Det är bal #3 här Linköping idag och väldigt många jag känner ska dansa. Eller de dansar väl typ just nu men tänkte gå förbi när de sitter i trädgårdsföreningen senare och kanske kolla när de dansar förbi på stora torget. Dock ser det inte ut att bli något vidare bra väder men jag hoppas för deras skull att det spricker upp!

Med koden SKOLD15 får ni även 15% rabatt på solglasögonen jag länkat ovan och alla andra produkter som finns på JFR!

Kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold