Oj, lät lite hårt där i titeln. Kändes som om jag skulle börja på något form av hatbrev, haha så är ju självklart inte fallet. Men har verkligen varit ifrån blogga det nu allt för länge. Och ofrivilligt, typ.
Nej men måste nu förklara vad som hände.

Satt dagen innan mitt teoriprov och stressade(hade såklart skjutit upp ALLT till sista dagen) och drack massor av energidryck. Och självklart så råkade jag ju spilla ut hela noccoburken ut över min dator. Den slocknade ju med detsamma och har sen dess inte gett några livstecken. Var så otroligt besviken på mig själv att jag bestämd emot för att jag inte får blogga förens jag har lagat datorn. Och att göra det visade sig kosta mer än att köpa en ny, så är lite splittrad nu. Kring vilken ny dator jag ska köpa alltså. Måste väl ta itu med seperationsångesten jag har nu till min gamla dator, tänk liksom på alla gamla bilder och videos som nu är borta :-(.

Men aja, som ni märker så har jag fortfarande inte en ny dator utan lever på mobil och iPad. Det funkar faktiskt ganska bra nu när jag vant mig men om en månad då jag typ ska flytta(!!!!!!!) kommer jag verkligen behöva en.
Men hur som helst så välkomna tillbaka till att följa mitt otroligt intressanta liv...... hahah vi hörs <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold