Igår var nog den roligaste dagen på länge. Haha känns som att jag skriver så om alla dagar? Men igår levde upp till det lite mer än alla de andra dagarna.

Sov ut ett litet dag på golvet i min kusin Elinas rum. Så skönt att unna göra de dem dagar man inte har något jobb. För igår var faktiskt första dagen på några veckor som faktiskt innehöll 0% jobb! Vi alla duschade och gjorde oss iordning för att sedan skynda oss in mot tåget som gick in till Malmö stad. Väl där inne så shoppade flera flera timmar! vi tog bara två små break med lite pizza och smoothie. Har själv inte köpt kläder på någon månad nu så jag passade verkligen på under all rea.

Senare när vi var helt less på att bara gå runt i affärer bestämde vi oss för att köpa några filtar och massor gott att äta för att sedan åka ut till Västra Hamnen och sätta oss och ha en picknick. Det var verkligen en bra idé för vi hade så himla roligt. Vi köpte en massa pannkakor som vi kom på att vi kunde värma över en engångsgrill. Haha tro mig, det var faktiskt gott. Trots att vi råkade köpa hallonmarmelad istället för sylt. Det var även sååå fint där. Åt ena hållet kunde man se Öresundsbron och siluetterna av Danmark i dess ände. Åt det andra in över Malmö och Turning Torso. Kvällen slutade med att vi tog en taxi hem till dem igen. Sedan somnade jag innan klockan 00. Måste vara rekord för mig denna sommar, haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold