Contains affiliate links

Har nämnt tidigare att Ingrid ska flytta till Chicago. Igår var det dags att säga hejdå för sista gången. Kändes så konstigt, trodde det skulle vara mer tårar. Men egentligen, det kommer nog inte kännas som att hon är så långt bort med alla sociala medier. Det är ju så lätt att bara ringa varandra på Skype eller snapchatta. Men klart att det ändå blir en liten omställning. Hon är den enda av mina vänner jag har gått i samma klass med genom hela gymnasiet. Och vi har ju så många minnen därifrån tillsammans. Både roliga och mindre roliga. Och vi har ju även träffast under de veckor som har gått sen vi tog studenten. Men det kanske kommer senare, alltså känslan över att hon faktiskt är så långt borta.

Var även faktiskt som ett wake up call igår för mig med igår. Fast att det är hon som flyttar. Hon blir ju borta ca 6-12 månader. Det är ju mycket som kommer hända tills dess. Så vi satt länge och pratade om framtiden. Och egentligen så har man ju ingen aning vad som kommer hända. Visst att man kan ha en plan men det är ju så mycket som kan komma emellan. Känns nästan lite läskigt. Har ju gått i skola i 12 år. Sen jag var 6 år har jag alltid vetat vad som väntar mig nästa höst när jag ska tillbaka ifrån sommarlovet. Nu tog ju det plötsligt slut bara. Känns som att man även vill så mycket just nu. Men jag har ju egentligen ingen aning om något av det egentligen är "rätt" för mig.

Aja mycket tankar just nu. Var mysigt i alla fall att få säga hejdå till Ingrid igår. Såklart tråkigt, men jag vet ju att både jag och hon kommer ha så kul under året som kommer att det nog kommer gå hur snabbt som helst innan vi ses igen. Önskar henne massor lycka till och är faktiskt lite nervös för hennes skull.

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold