1. Island

För exakt ett år sen så var jag och min familj på Island i 10 dagar. Vi hängde i Reykavik några dagar innan vi tog vår hyrbil och åkte längre in i landet för att försöka bocka av så många sevärdeheter som möjligt. Vi kollade på hur många vattenfall som helst, badade i massvis med olika källor samt på blue lagoon och besökta flera olika geisrar. Men resan kändes nu i efterhand alldeles för kort. Visst han vi med mycket men ångrar att jag inte gjorde mer av resan. Jag ångrar framför allt att jag inte tog fler bilder. men vill framför allt tillbaka för att jag blev så kär i landet. Eller specifikt naturen. Det var så otroligt fint vart man än kollade. Verkligen något som man inte ser ofta i de andra länder man ofta reser till. Kan nog med säkerhet säga att jag kommer åka tillbaka till Island inom tre år.

2. Jamaica

För lite längre sedan, nog exakt ett och ett halvt år sen var jag och familjen på kryssning i Västindien. Vi stannade till med den på flera olika ställen och ett av de var Jamaica. Där slängde vi oss in i en taxi och åkte in i djungeln och spenderade hela dagen i olika vattenfall. Men bara en dag var ju absolut inte tillräckligt. Kommer verkligen planera en resa hit i framtiden och då men mycket längre en.

3. Bahamas

På kryssningen som jag nämnde innan så stannade vi även på Bahamas. Där också ett alldeles för kort vistelse. Inte för att jag tyckte det var så speciellt på det stället vi var på i Bahamas, men jag har ju sett att det finns så mycket annat roligt. T.ex så finns det en rosa sandstrand och den här kända stranden där det bor massor grisar. Att åka tillbaka hit är ett måste och jag hoppas det sker snart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold