Igår var det äntligen dags att säga hejdå till 2017 och välkomna 2018. 2017. Aldrig har jag hört så mycket dåligt om ett visst årtal. Från mig själv, mina vänner och sociala medier. Men nu när jag sitter och tänker tillbaka så är jag ändå nästan tacksam över allt som hänt. Nästan allt. Vissa saker önskar jag att jag aldrig skulle hänt. Fast egentligen gör det inte så mycket då det finns så mycket som jag önskar skulle hända igen och igen, varje dag framöver.

Under 2017 så har jag sjukanmält mig och dragit utomlands med mina kompisar. Jag fixade världens bästa studentskiva för hela min skola tillsammans med studentkommittén. Tillsammans med alla mina vänner dansade jag även Europas största bal i typ världens dyraste klänning och nikes. Ätit alldeles för många varmkorvar med "fisksås" på tillsammans med Ingrid mitt under våra utekvällar. Ordnat fest tillsammans med killen jag är kär som slutade med att jag spydde ner hela mig själv framför alla hans vänner. Jag tog studenten, vilket de flesta i min ålder gjorde i 2017. Blekt mitt hår så mycket att det började gå av. Stekt säkert en miljon fiskpinnar. Börjat engagera mig mer politiskt, än av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv. Jobbat en hel sommar tillsammans med min pappa, finns ingen som jag gör ett så bra team med. Spenderat nästan alla soliga dagar vid poolen med vina vänner. Och alla kvällar i poolhuset. Blivit av med all min tillit på en millisekund. Känt mig ensammast och räddast i hela världen. Tänkt att jag aldrig någonsin kommer kunna känna något annat. Känt något annat två veckor senare. Gått i pride för att alla människor har samma värde, finns inget viktigare. Hittat mitt favorit lunchställe i Linköping. Satt fingrarna i min kompis hals inne på nattklubbens toalett säkert fler gånger än vad jag minns. Bakat minst 30 kladdkakor. Börjat läsa böcker igen. Varit på min första stämma med partiet. Pluggat massor matte. Fått mitt drömjobb (så sjukt). Tagit reda på att det inte var något för mig. Skrivit högskoleprovet två gånger och höjt mig från tidigare resultat båda gånger. Lärt mig att förlåta och gå vidare, för min egenskull. Spenderat för mycket pengar på alkohol som jag ändå spytt upp. Kandiderat till kommunfullmäktige. Listan tar väl inte slut där ens men nu blir det alldeles för mycket känner jag, haha.

Under året som gått har jag skrattat, gråtit och lärt mig så mycket nytt. Gått från att känna mig bortglömd till den lyckligaste människan i världshistorien. Precis som det ska vara när man är 18/19 år. Har gjort så många konstiga grejer som jag vet att jag kommer kunna skratta åt länge. Ångrar ingenting alls och är så glad över att jag har haft så bra människor runt mig.

Okej ska inte skriva så mycket mer men tänkte skriva ner lite vad jag hoppas jag kommer få vara med om under året som kommer!

Börja plugga

Flytta hemifrån

Resa (inte mycket, inte länge och inte till något varmt ställe tack.)

Lära känna nya vänner

Ordna en 20-årsfest

Diskutera mycket ideologi under valrörelsen

Lära mig mer om hur jag kan investera mina pengar (och hitta fler vänner som som tycker det är kul, speciellt tjejkompisar)


Slänger in lite bilder ifrån nyårsafton nu så det inte bara blir massa text. Spenderade den tillsammans med min gudmor och hennes familj och men flera vänner uppe i Kittelfjäll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold