Hello. Ni ska bara veta hur jag kämpat med att få in alla bilder till detta inlägg... Inte bara därför det dröjt lite utan har haft sååå fullt upp. Eller ja nu ska jag inte låta viktig men har haft en hel del för mig.

Fredag- Alltså i fredags så gjorde jag inte så mycket. tackade nej till att åka till Norrköping med flera vänner pga av att jag visste att jag aldrig skulle orka gå ut 2 dagar i rad. Så låg hemma, somnade inte tidigt för det utan låg ju såklart och följde allas kväll och svarade på alla roliga fyllesnaps. Var i alla fall mysigt att vara hemma lite med familjen. Måste komma ihåg att prioritera det med och inte bara alla vänner nu innan det bär iväg. Jag och mamma åkte hur som helst till stan och för att hämta hem pizza på den nyöppnade restaurangen Le Borgate inne i vasastan! stort tips till alla Linköpingsbor att beställa deras pizza vid namnet caprese! Dog pizzadöden.

Lördag- Alltså som jag hade längtat. Sprang in i duschen så fort klockan ringde och gjorde mig i ordning så snabbt att jag fick sitta och vänta på att det var dags att åka (detta händer mkt sällan). Det var nämligen regnbågsparaden inne i Linköping. Så roligt att gå i paraden tillsammans med alla! Tråkigt att det var så ont om tid bara så jag direkt när den slutade fick springa för att hinna med tåget hem. Väl hemma var det bara att byta om snabbt och sminka sig innan det var dags att åka tillbaka. Haha kom ändå försent men det hör väl till... På kvällen var det höstsittning tillsammans med MST. Hamnade framför en kille som inte tyckte om vin (??) så ni kan ju gissa vem som tog hans ranson under middagen, hahah. Hade nog den roligaste kvällen på väldigt länge, känns om jag alltid säger så men har nog aldrig menat det så mycket som nu. Åh vad jag kommer sakna dessa tillfällen när jag är iväg och jobbar sen.

Haha det var väl det egentligen, ni kan ju gissa var jag var stationerad under hela söndagen... Men var på benen igen på måndagen och tvingade med mig Hannah in till stan för att leta lite födelsedagspresenter. Vi tog även en lunch tillsammans på Flott. Måste även rekommendera denna restaurang för alla linkanbor. Sen har jag inte gjort något mer än att plugga denna vecka, har nämligen prov igen nästa vecka. Och snart är det ju även dags för högskoleprovet?? Sjukt hur fort tiden går, om mindre än 3 veckor så har jag åkt iväg liksom. Aja nu måste jag fortsätta plugga och uppdaterar väl snart igen om det händer något intressant(troligen inte). KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Instagram@viktoriaskold